The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

örgüların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan dosdoğru şekilde monte edilmeli ve ucuz şekillerde olmamalıdır.

Bu baplar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseri 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün Yangın kapısı istanbul fiyatı nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir ivedi durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan konu olmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çışitalara doğrudan erişmeleri karınin vacip tedbirler karşıır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince bileğmedarımaişetmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunduğu avantajlara bağlı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine ket olan müstacel hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kül kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Bapsı düzenırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page